Świetna ta podłoga :shock:
ŁÓDŹ - czy ktoś z was pierze tapicerkę w mojej okolicy?
Zwiń
X
-
Re: ŁÓDŹ - czy ktoś z was pierze tapicerkę w mojej okolicy?
Cześć, mogę polecić zakład, w którym prałem swoją (jasną tapicerkę w poprzednim aucie) i byłem zadowolony z efektów. Zakład jest o ile dobrze pamiętam na Rumuńskiej (jadąc od Limanowskiego skręcasz w prawo za zajezdnią MPK i za jakieś 200-300 m po prawej stronie będzie szyld Karchera)Zamieszczone przez mssfilmstudioChętnie wybiorę się na pranie tapicerki. Może ktoś z was świadczy takie usługi w Łodzi?
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Ja zapłaciłem 450 pln za podwójne pranie (junior zrobił taki bałagan, że się płakać chciało począwszy od serka homo, skończywszy na soku pomidorowym) do tego impregnowanie tapicerki, mycie auta i woskowanie. Wszystkie plamy usunięte, brak zacieków. Pranie wszystkiego czyli od podłogi po dach i bagażnik, czyszczenie plastików, usuwanie drobnych rys na plastikach itp. Ogólnie brałem full opcję. Auto stało u nich 24 h.Zamieszczone przez mssfilmstudioPrzem78, Dzięki
A jak było tam z ceną?
EDIT: dokładnie jest to ulica Fredry 19 (róg Rumuńskiej i Fredry) tel. 42651-18-30
Komentarz
-
-
Witam
Zapraszam do nas - prowadzę firmę Auto Detailingową więc zawsze jakaś zniżka dla forumowicza się znajdzie
Namiary do nas:
Cena domeny: 4999 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 624.88 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie Aftermarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
Komentarz
-

Komentarz